Inredningsglas

Glas är ett material med näst intill oändliga möjligheter. Traditionellt sett har glaset nyttjats till främst fönster och speglar. På senare år har glaset blivit en naturlig del av inredningen och används till allt från trappräcken och duschdörrar till stänkskydd i glas över diskbänken.

 

Släpp in ljuset med klarglas

När du vill öka ljusinsläppet eller skapa rymd, men ändå skärma av är klarglas det naturliga valet. Det kan handla om allt från en glasdörr i en mörk hall till en rumsavdelare som skapar ett rum i rummet…

 

Skärma av med frostat glas

När du vill släppa in ljus men ändå skapa avskildhet är frostat glas det självklara valet. Skapar elegans och stilfullhet, samtidigt som det skyddar från insyn.

 

Skapa en egen stil med hjälp av mönster, foliedekor eller screentryck på glas

Idag är möjligheterna oändliga och bara fantasin sätter gränsen för vilket mönster som kan överföras på glas. Det kan handla om allt från ett fototryck med pigga citrusfrukter på glasskivan över köksbänken till ett läckert frostat mönster på klarglas i trappräcket.

 

Oavsett vad du har för funderingar eller önskemål är du varmt välkommen till oss för att diskutera möjligheterna för dig och ditt hem!

 

Copyright © 2015 Mora Glasmästeri. All rights reserved

Mora Glasmästeri AB

Örjasvägen 10

79236 Mora

tfn. 0250 - 71 000

Fax 0250 - 183 46

info@moraglas.se